• 3 godine jamstva

  (za kompatibilne proizvode)

 • Dostava 2,90€

  (besplatna iznad 50€)

A4 Etikete

Samoljepljive A4 etikete (A4 Etikete)

Samoljepljive A4 etikete su postale vrlo popularne. Koriste se u svrhu označavanja i organizacije različitih predmeta, dokumenata, pošiljki i drugih stvari. Glavna prednost im je što su vrlo praktične za upotrebu jer se jednostavno i lako postavljaju, a i moguće ih je koristiti u različitim situacijama.

Dostupne su u različitim oblicima, crno-bijele, u boji, jednostavno svatko će pronaći ono što mu najviše odgovara. Također, dostupne su i u kompletima od manje i više komada. U našoj web trgovini pronaći ćete samo najkvalitetnije samoljepljive A4 etikete na koje ćete vrlo jednostavno ispisivati sve potrebno i kasnije ćete ih isto tako jednostavno zalijepiti gdje vam je potrebno.

Prednosti korištenja samoljepljivih A4 etiketa

Ako se pitate trebaju li vam i isplati li vam se kupiti samoljepljive A4 etikete, evo nekoliko stvari koje bi mogle biti odgovor na to pitanje. Prije svega, ako tražite nešto za jednostavno označavanje i lako postavljanje, ono je ovo odličan izbor. Budući da su ove etikete samoljepljive, vrlo jednostavno ćete ih zalijepiti na bilo koju površinu, bez obzira od kojeg je materijala. Jednostavno odlijepite naljepnicu i zalijepite je gdje je potrebno, baš tako jednostavno.

Osim toga, na samoljepljive A4 etikete možete rukom ispisati što vam je potrebno, ali možete jednostavno koristiti i printer. Ova vrsta etiketa je već pripremljena za printanje jer se nalazi na A4 papiru koji samo postavite u printer. Sve što je potrebno napraviti je da tijekom printanja u programu u kojem raditi odaberete odgovarajući način printanja, kako bi sve bilo dobro ispisano.

Savjeti za korištenje samoljepljivih etiketa

Nakon što isprintate samoljepljive A4 etikete, provjerite da je površina na koju ih želite zalijepiti čista i suha. Ako to nije slučaj, etiketa će se s vremenom odlijepiti, a to svakako želite izbjeći. Također, prilikom printanja na njih, uvjerite se da ste sve ispravno napisali jer jednom kada na etiketu nešto isprintate, više to nećete moći promijeniti. To je posebno važno ako printate isti tekst na više etiketa odjednom jer ako je nešto krivo, onda ćete ispisati više krivih etiketa.

U našoj web trgovini pronađite samo one najkvalitetnije samoljepljive A4 etikete pomoću kojih ćete olakšati svoje poslovanje, posebno organizaciju stvari označavanjem. Kupiti možete samoljepljive etikete različitih veličina i različitih oblika na A4 formatu. Možete kupiti pojedinačne listove A4 papira, a ako su etikete nešto što ćete redovito koristiti, onda možete odmah kupiti komplet s više listova. Stoga, provjerite što vam sve možemo ponuditi, kupite ono što vam odgovara i uživajte u kvalitetnim samoljepljivim A4 etiketama.

po stranici

Postavi Padajući Poredak
 1. Etikete 105 x 148 mm, 4 etiketa na A4 listu, 1 list

  u 24 sata
  Cijena brez PDV: 0,25 € Cijena: 0,31 € Od: 0,13 €
  1 ocjena
  Ozn: E-105148-04
  etikete bijele -
  105 x 148mm- 4 etiketa
 2. Etikete 105 x 70 mm, 8 etiketa na A4 listu, 1 list

  u 24 sata
  Cijena brez PDV: 0,08 € Cijena: 0,10 € (0,31 €, -68%)
  1 ocjena
  Ozn: E-105700-08
  etikete bijele -
  105 x 70mm - 8 etiketa
po stranici

Postavi Padajući Poredak

A4 Etikete. Samoljepljive A4 etikete (A4 Etikete) Samoljepljive A4 etikete su postale vrlo popularne. Korist...

Cijene su od 0,08 € do 0,25 €