• 3 godine jamstva

    (za kompatibilne proizvode)

  • Dostava 2,90€

    (besplatna iznad 50€)

Canon

Canon tinte (https://www.toner123.hr/povoljne-tinte/tinte-canon.html)

Tražite li vrhunske printere i vrhunski ispis, Canon printeri i njihove tinte su jedna od odličnih opcija. Canon tinte poznate su po svojim visokokvalitetnim pigmentima koji se koriste prilikom ispisa. Oni osiguravaju postojanost boja, a dokumenti i slike koje ste ispisali će dugo vremena ostati netaknut, odnosno onakvi kakvi su bili kada ste ih ispisali.

Kod kupovine Canon tinte, važno je odabrati onu koja je kompatibilna s vašim printerom. U našoj web trgovini to ćete vrlo lako riješiti jer se za svaku Canon tintu koju imamo u ponudi može pronaći popis modela printera s kojima je kompatibilna. Također, ako već imate Canon printer, možete i sami potražiti podatak o tome koja se točno tinta koristi pa će vam kupnja biti još brža i jednostavnija.

Kupnja ispravne Canon tinte za vaš printer

Kao što je već ranije navedeno, pri kupnji Canon tinte na vaš printer, iznimno je važno odabrati onu koja je kompatibilna s tim modelom printera. U našoj web trgovini možete pronaći crne Canon tinte, ali i one u boji, koje će vam osigurati ispis živopisnih fotografija. Klikom na neki od navedenih modela tinti (npr. CL-41, CL-51, PG-50, PG-510 i dr.), otvorit će vam se dodatan odabir tinti unutar te kategorije. Tako primjerice možete odabrati kupnju samo crne tinte ili kupnju samo tinte u boji. Također, kod većine modela možete odabrati i komplet od obje vrste, čime ćete dodatno uštedjeti.

Svi proizvođači printera, pa tako i Canon, savjetuju da uvijek kupujete i mijenjate i crnu tintu i tintu u boji. Na ovaj način ćete osigurati uvijek kvalitetan ispis, bez obzira hoćete li ispisivati nešto crno-bijelo ili u boji.

Redovito mijenjajte tinte u printeru

Canon printeri su uređaji koji će vam osigurati odličnu kvalitetu ispisa tijekom vremena, a vaš jedini zadatak je da im redovito mijenjate tintu. Većina uređaja ima neku lampicu koja će se upaliti kada je Canon tinta pri kraju, ili će vas o tome obavijestiti putem neke poruke prilikom ispisa. Tada većinom još možete ispisati nekoliko stranica, nakon čega ćete primijetiti da boje na ispisanim dokumentima više nisu tako živopisne, već da su dosta blijede.

Kako biste to spriječili, čim dobijete obavijest da je ostalo još malo tinte, zamijenite je. Uz našu web trgovinu, ta zamjena će biti vrlo jednostavna. Pronađite odgovarajuću Canon tintu i naručite je u svega nekoliko klikova. Mi ćemo se potruditi da vam je dostavimo što prije, a nakon toga je zamijenite s onom istrošenom u printeru i opet uživajte u prekrasnim ispisanim dokumentima.