• 3 godine jamstva

    (za kompatibilne proizvode)

  • Dostava 2,90€

    (besplatna iznad 50€)

Toneri Kyocera

Kyocera toneri (https://www.toner123.hr/povoljni-toneri/tonerji-kyocera.html)

Laserski printeri imaju velik broj pozitivnih strana kada ih se uspoređuje s onima koji koriste tintu. Ipak, postoji i nekoliko negativnih strana laserskih printera. Prvenstveno, oni nisu toliko pogodni za ispis fotografija, stoga ako često ispisujete iste, možda je bolje da razmislite o nekoj drugoj vrsti. Također, toneri su nešto malo skuplji od spremnika za tintu, mada se dugoročno gledano isplate.

S jednim tonerom možete ispisati nekoliko tisuća stranica. Neki laserski printeri, uključujući i Kyocera laserske printere, prepoznaju i originalne i zamjenske tonere. S zamjenskim tonerima uštedjet ćete, ali možete očekivati da će kvaliteta ispisa ponekad biti nešto manja. Ipak, s obzirom na kvalitetu Kyocera laserskih printera, možete očekivati vrhunsku kvalitetu i brzi ispis.

Kvaliteta s velikim K(yocera)

Kyocera laserski printeri poznati su po tome što imaju vrhunske tehničke karakteristike. Pouzdani su i imaju brojne mogućnosti podešavanja te im je tisak kvalitetan, a brzina odlična. Ovisno o tome koristite li Kyocera mono ili color laserski printer, on će koristiti ili samo crnu boju tonera ili pak više boja tonera.

Bez obzira na to radi li se o mono ili color laserskom printeru, crni se toner uvijek koristi najviše te je preporuka uvijek imati barem jedan u rezervi. S obzirom na to da Kyocera laserski printeri prepoznaju i originalne i zamjenske tonere, nije važno koji od njih koristiti. Najznačajnija razlika između originalnih i zamjenskih tonera je činjenica da kod zamjenskih, ni jedan dio nije recikliran. Ipak, na prvi pogled, čak ni tehnološki potkovana osoba neće moći primijetiti razliku, a u našoj web trgovini možete pronaći samo najbolje Kyocera tonere.

Kompatibilnost tonera i printera

Neki Kyocera toneri obećavaju tisak od 4000 stranica za crne tonere i 3000 stranica za tonere u boji, bez obzira na to radi li se o zamjenskim ili originalnim. Također, Kyocera na svoje originalne tonere daje dvogodišnje jamstvo.

Bez obzira na to odlučite li se za kupnju originalnog ili zamjenskog Kyocera tonera, najvažnije je voditi računa o tome da su oni kompatibilni s Kyocera laserskim printerom. Kako biste u to bili sigurni, važno je proučiti specifikacije kako printera, tako i tonera. Pri kupnji, opreza nikad nije previše s obzirom na potencijalna oštećenja koja može uzrokovati nekompatibilan toner. Ipak, ako se odlučite za kupnju Kyocera tonera u našoj web trgovini, možete biti sigurni u kvalitetu koju kupujete, ali i zbog toga što je sve sortirano na jednostavan način, kupnja će biti puno lakša. Za svaki toner bit će navedeno koji sve modeli printera ga podržavaju pa ne biste trebali imati problema s kupnjom.