• 3 godine jamstva

    (za kompatibilne proizvode)

  • Dostava 2,90€

    (besplatna iznad 50€)

Toneri Lexmark

Lexmark toneri (https://www.toner123.hr/povoljni-toneri/toneri-lexmark.html)

Bez obzira na to kupujete li printer prvi put ili samo kupujete novi, znate da njegova kupnja nije uvijek jednostavan zadatak. S obzirom na veliki broj proizvođača i još veći broj različitih modela i tipova printera, sve te opcije mogu nas preplaviti i učiniti odluku jako teškom. Ono što je najvažnije je najprije razmisliti o svojim potrebama i željama, odnosno, za što vam je printer potreban, koliko često printate, koju količinu dokumenata ispisuje itd.

Kada dođete do nekih osnovnih informacija, potrebno je odlučiti se je li vam potreban injket ili laserski printer. Lexmark u svojoj ponudi ima obje vrste, a laserski printeri brži su i dugoročno isplativiji. Injket printeri koriste spremnike s tintom, dok laserski koriste tonere. Lexmark u svojoj ponudi ima originalne tonere kompatibilne s njihovim laserskim printerima uz koje će vam ispis svaki put biti besprijekoran.

Olakšajte si kupovinu

Ako ste ikada prije posjedovali laserski printer, znate da se toneri ne mijenjaju često, ali da je pri njihovoj zamjeni bitno voditi računa o kompatibilnosti s printerom. Ako u laserski printer stavite pogrešan toner, može doći do njegovog kvara. Ako niste sigurni koji Lexmark toner vam je potreban, na njihovim web stranicama možete napraviti provjeru i saznati koji točno toner vam je potreban, prema modelu vašeg printera.

A kada imate te informacije, možete jednostavno posjetiti našu web trgovinu i potražiti baš one Lexmark tonere koji su vam potrebni. Odabrati možete pojedinačne proizvode, ali ako želite dodatno uštedjeti, u ponudi su i razni kompleti s više uključenih tonera.

Najbolji rezultati ispisa

Tvrtka Lexmark poznata je po tome što nudi odlične printere, tonere i spremnike za tintu po realnim cijenama, ali i po tome što su njihovi proizvodi izuzetno pouzdani i namijenjeni postizanju sjajnih rezultata. Crni Lexmark toneri mogu imati kapacitet ispisa do čak 15 000 stranica, ukoliko se radi o profesionalnim laserskim printerima. A ako vam je laserski printer potreban za kućanstvo ili manji ured, možete biti sigurni da će pouzdano raditi i ispisivati stranice te da s njim nećete imati nikakvih problema.

U slučaju da ipak primijetite da se toner sa stranice lako skida, važno je provjeriti koristite li originalni Lexmark toner kojeg podržava. Naravno, postoje zamjenski toneri, ali uz Lexmark originalne tonere zagarantirana vam je dugoročna kvaliteta. Osim toga, Lexmark je poznat po tome što je održiv te se trudi što više reciklirati dijelove svojih tonera te ih ponovno upotrebljavati stoga ako ste u potrazi za ekološki osviještenim proizvođačem, Lexmark je tu za vas.