• 3 godine jamstva

    (za kompatibilne proizvode)

  • Dostava 2,90€

    (besplatna iznad 50€)

Epson

Epson tinta (https://www.toner123.hr/povoljne-tinte/tinte-epson.html)

Tinta je glavni element kada je u pitanju ispisivanje slike ili teksta, a ovisno o njezinoj kvaliteti, ovisit će i krajnji rezultat ispisa. Kvalitetna tinta osigurava postojanost boja i trajnost ispisanih materijala.

Kada je u pitanju kupovina tinte za printer, Epson tinta je najbolja opcija za sve one koji posjeduju printere ovog proizvođača. Sve dostupne tinte su iznimno kvalitetne, a Epson nudi opcije za različite vrste printera i potrebe pa ćete u našoj web trgovini pronaći sve što vam je potrebno kako biste uvijek imali najbolje ispisane materijale, kod kuće ili na poslu.

Epson tinta za postojanost i trajnost ispisa

Epson tinte su jedne od najkvalitetnijih na tržištu, a to se najviše vidi po kvaliteti ispisa koji nude. Izrađene su od visokokvalitetnih pigmenata koji osiguravaju postojanost boja tijekom vremena, a tijekom ispisa se vrlo lako upijaju u papir.

Još jedna njihova odlična karakteristika je da se neće razmazivati čak i kada su izložene vlagi. Zbog toga su odlično rješenje za ispis fotografija, dokumenata i svih drugih materijala od kojih očekujete postojanost boja dugi niz vremena. Dostupne su kao crna tinta i kao tinte u boji. Preporuka je da ih uvijek mijenjate u paru, kako biste bili sigurni u najbolju moguću kvalitetu ispisa. Također, može se dogoditi da se tinta „zapeče“ u printeru, ako ne printate često. Zato je naša preporuka da povremeno ispišete barem poneku stranicu u crno-bijelom ispisu i neku fotografiju, kako biste bili sigurni da neće doći to tog problema.

Veliki izbor tinti za sve modele Epson printera

Epson je jedan od proizvođača printera koji u svom asortimanu ima printere za razne namjene i za različite tipove potrošača. Bez obzira trebate li printer za povremeni ispis kod kuće ili multifunkcionalni uređaj za posao na kojem ćete redoviti puno ispisivati, to ćete moći pronaći u njihovom bogatom asortimanu. Naravno, to ne bi imalo koristi kada ne biste kasnije mogli doći do potrošnog materijala koji će vam to omogućiti.

Zato su dostupne Epson tinte za apsolutne sve modele njihovih modela printera. U našoj web trgovini tako ćete pronaći sve najpopularnije modele Epson tinti koji dolaze u obliku samo crne tinte, a dostupne su i varijante s tintom u boji. Klikom na bilo koju od navedenih tinti, dobit ćete detaljan opis kao i popis svih kompatibilnih printera za koji su namijenjene. Ako već imate Epson printer, najbolje je da potražite koji točan model tinte koji koristi i prema tom modelu pronađite odgovarajuću Epson tintu (npr. 24/24XL, 26/26XL, T0481-T0486 i dr.) u našoj web trgovini.

Ako ste u potrazi za jeftinim tonerima za Epson, onda je toner123.hr pravo mjesto za vašu kupovinu. Kupnja je jednostavna i pouzdana, nudimo veliki broj modela patrona, kako originalnih tako i zamjenskih. Niske cijene, kvaliteta, širok izbor, sve to dobivate uz samo nekoliko klikova.