• 3 godine jamstva

  (za kompatibilne proizvode)

 • Dostava 2,90€

  (besplatna iznad 50€)

Pixma

Nabavite Vrhunske Tinte za Vaš Canon Pixma Tiskalnik

Dobrodošli na toner123.hr!

Vaš pouzdani izvor za visokokvalitetne tinte za tiskalnike Canon Pixma. Na toner123.hr razumijemo da ljudi koriste različite nazive za svoje tinte. Bez obzira zovete li ih "tintama," "tintnim patronama," "bočicama s tintom" ili "tintnim kasicama," imamo prave proizvode za vas.

Canon Pixma: Najbolja Kvaliteta Tiskanja

Tiskalnici Canon Pixma poznati su po iznimnoj kvaliteti tiskanja i preciznosti boja. Da biste očuvali tu kvalitetu, ključno je odabrati prave tinte. Kod nas ćete pronaći tinte koje su kompatibilne s sedam najčešćih modela tiskalnika Canon Pixma, koji su najpopularniji u Hrvatskoj:

 1. Canon Pixma TS5350
 2. Canon Pixma TR4550
 3. Canon Pixma MG2550
 4. Canon Pixma MX495
 5. Canon Pixma G4410
 6. Canon Pixma IP7250
 7. Canon Pixma MG3650

Najpopularniji Modeli Tinti za Canon Pixma

Za svaki model tiskalnika Canon Pixma nudimo širok izbor tinti koje odgovaraju vašim potrebama. Ovdje su najpopularniji modeli tinti za Canon Pixma, koji su najpopularniji u Hrvatskoj:

Zašto Izabrati toner123.hr?

Na toner123.hr obvezujemo se pružiti visoku kvalitetu i izbor koji zadovoljava vaše potrebe. Naše tinte su visoke kvalitete i pouzdane, što vam omogućuje izvrsne tiskarske rezultate. Bez obzira tiskate li kod kuće ili u uredu, pobrinut ćemo se da imate prave tinte za svoj štampač Canon Pixma. Naručite odmah i doživite izvanrednu kvalitetu printanja s toner123.hr!