• 3 godine jamstva

    (za kompatibilne proizvode)

  • Dostava 2,90€

    (besplatna iznad 50€)

HP

HP tinte (https://www.toner123.hr/povoljne-tinte/tinte-hp.html)

HP je proizvođač raznih informatičkih uređaja. Mnogi stariji korisnici vjerojatno još i danas koriste neko njihovo prijenosno računalo po kojima su dosta poznati, no osim toga, HP proizvodi i odlične printere. Oni se ističu odličnom kvalitetom ispisa, bez obzira radi li se ispisivanju teksta ili dokumenata u boji.

Imate li neki HP tintni printer, tada će vam trebati i HP tinte za printer koje će vam osigurati taj kvalitetan ispis. Može se kupiti crna tinta, ali i ona u boji tako da što god printali, nećete imati problema. U našoj ponudi pronađite sve HP tinte koje možete koristiti u brojnim printerima, a kod svake pronađite i popis kompatibilnih modela printera.

Iznimno veliki asortiman HP tinti

HP je tijekom godina na tržište izbacio jako puno modela printera pa se zato u našoj web trgovini može pronaći vrlo širok asortiman HP tinti. Odabirom svakog od navedenih modela, otvorit će se dodatna ponuda svih dostupnih tinti (crna i u boji) te ćete za svaku od njih moći vidjeti koji sve modeli printera su odgovarajući.

Korištenjem upravo HP tinti osigurat ćete najbolju kvalitetu ispisa koju vam printeri ovog proizvođača mogu ponuditi. Nemojte pristati na kompromise, nego izaberite ono najbolje što vam se nudi i samo tako možete biti sigurni da će svi vaši dokumenti, slike i sve ostalo biti ispisani na najbolji mogući način. Također, HP tinte su karakteristične i po tome što ćete pomoću njih moći ispisati vrlo velik broj stranica pa je njihova kupnja dugoročno isplativa.

Zamjena HP tinti

Kada primijetite da vam nakon ispisa fotografija boje više nisu onako živopisne kao inače ili da kod ispisa teksta već ima dijelova koji nisu posve vidljivi, to je znak da je vrijeme za promjenu tinte i boje. To će vam i printer sam dojaviti putem neke obavijesti ili neke lampice koja će se na njemu upaliti. Prilikom zamjene tinte, savjet je da zamijenite i crnu tintu i onu u boju jer ćete si tako osigurati odličan ispis svih isprintanih dokumenata. Ako to ne napravite na taj način, lako se može dogoditi da vam na fotografiji neka boja ne izgleda onako kako biste očekivali.

Također, u našoj web trgovini za većinu modela printera možete pronaći i komplet crne tinte i tinte u boji. Takav komplet će biti jeftiniji nego da kupujete svaku pojedinačno pa se takva kupnja svakako više isplati. Zato prilikom kupnje svakako razmotrite i tu opciju i nakon zamjene HP tinti, opet uživajte u živopisnim ispisanim slikama i besprijekorno ispisanim tekstovima.