• 3 godine jamstva

    (za kompatibilne proizvode)

  • Dostava 2,90€

    (besplatna iznad 50€)

Toneri Konica Minolta

Konica Minolta toneri ( https://www.toner123.hr/povoljni-toneri/toneri-konica-minolta.html )

Printeri su jedan od onih uređaja koji vam ili očajnički trebaju ili ne mislite da će vam ikada trebati. Koliko je ovaj uređaj neizostavan i koliko olakšava različite probleme, znaju ljudi koji rade od kuće, oni s djecom osnovnoškolcima, kao i oni koji rade u manjim uredima. Ovisno o tome što ispisujete većinu vremena, inkjet printer bi mogao biti pravi izbor za vas. To je vrsta printera koji za ispis koristi tintu koja kraće traje i koju treba češće mijenjati, ali je printer kao uređaj ekonomičniji.

S druge strane, ako vam često treba printer, razmislite o laserskom printeru koji za ispis koristi toner. Toner je praškasta boja koja se koristi za ispis. Laserski printeri su skuplji, ali dugoročno praktičniji i isplativiji jer su zamjene tonera rjeđe i ispis je brži. Ako razmišljate o kupnji laserskog printera, Konica Minolta modeli su vrijedni razmatranja jer su poznati po svojoj vrijednosti za novac i vrlo kvalitetnim tonerima kasnije.

Informirajte se prije kupnje

Trenutno postoji mnogo modela tonera na tržištu, koji mogu biti originalni ili zamjenski. Količina tonera, kvaliteta ispisa i cijena tonera određuju specifikacije svakog printera. Prije kupnje Konica Minolta printera ili bilo kojeg drugog modela, važno je upoznati se sa svim specifikacijama i vrstama tonera koji odgovaraju vašem modelu printera.

Ako već posjedujete njihov printer i niste sigurni koji je Konica Minolta toner kompatibilan za vaš model, najbolje je izvaditi stari i provjeriti oznake na njemu. Pomoću tih oznaka ćete vrlo jednostavno u našoj web trgovini pronaći odgovarajuće Konica Minolta tonere.

Vrste Konica Minolta tonera

Postoje mnoge vrste i modeli Konica Minolta printera, ali dvije glavne kategorije su jednobojni i oni koji mogu ispisivati i u boji. Jednobojni koriste samo crni toner, dok modeli u boji koriste tonere u boji. Crni toner se najčešće koristi i preporuka je da uvijek imate barem jedan spremljen u rezervi, ako vam hitno zatreba.

Toneri se razlikuju ne samo po boji, već i po cijeni, odnosno postoje originalni i zamjenski toneri. Originalni Konica Minolta toneri u kombinaciji s Konica Minolta printerima jamče najbolju kvalitetu ispisa i do 3000 ispisanih stranica, a cijene im se razlikuju, ovisno o vrsti printera za koji je Konica Minolta toner namijenjen i koliko stranica može ispisati. Osim toga, cijenu određuje i to radi li se o crnom toneru ili pak o toneru u boji. Sve cijene i sve detaljne specifikacije svakog proizvoda možete pronaći u našoj web trgovini putem koje možete i sve navedeno i naručiti.