• 3 godine jamstva

    (za kompatibilne proizvode)

  • Dostava 2,90€

    (besplatna iznad 50€)

Toneri Samsung

Samsung toneri (https://www.toner123.hr/povoljni-toneri/toneri-samsung.html)

Kada prvi put kupuju printer, većina ljudi nije upoznata sa svim opcijama koje su im na raspolaganju. Najprije, važno je znati da postoje dvije glavne vrste, oni koji za ispis koriste tintu i oni koji za ispis koriste toner. Oni koji koriste tintu su inkjet pisači i njihova je cijena nešto niža, kao i cijena njihovog potrošnog materijala, odnosno tinte.

Printeri koji za ispis koriste toner su laserski pisači te im je cijena viša, kao i cijena njihovog potrošnog materijala, odnosno tonera. Međutim, laserski printeri i toneri sve su češći odabir potrošača zbog većeg broja stranica koji se uz njih mogu ispisati. Mnogo proizvođača trenutno na tržištu nudi svoje modele, a također, većina proizvođača printera proizvodi i svoj određeni tip tonera. Jedan od tih proizvođača je i Samsung, koji proizvodi laserske printere uz koje su kompatibilni Samsung toneri.

Opće informacije o Samsung tonerima

Postoji mnogo različitih modela Samsung laserskih printera, ali dvije glavne kategorije su oni koji ispisuju samo u crnoj boji i oni koji ispisuju u svim bojama. Ako imate laserski printer koji ispisuje samo u crnoj boji, bit će vam potrebni Samsung toneri u crnoj boji. S jednim takvim spremnikom Samsung tonera možete ispisati i do 3000 stranica, ali proizvođači uvijek preporučuju imati jedan spremnik crne boje u rezervi, kako ne biste usred važnog posla ostali bez mogućnosti ispisa.

Ako vaš laserski printer ispisuje u svim bojama, bit će vam potrebna još tri tonera s bojama. Spremnici tonera u boji traju duže te se s njima može ispisati nešto veći broj stranica. Oni predstavljaju ulaganje, ali jednom kada ih kupite, možete biti sigurni da neko vrijeme nećete morati razmišljati o tome.

Odlična kvaliteta ispisa u svakom obliku

Bez obzira trebate li ispisivati puno dokumenata u crnoj boji ili pak želite ispisivati fotografije, Samsung toneri će vam to omogućiti. U našoj web trgovini lako su dostupni modeli tonera za sve najpoznatije modele Samsung laserskih printera, od onih najnovijih pa sve do onih starijih modela. Tehnologija ispisivanja se također mijenja i s godinama napreduje pa su najnoviji Samsung toneri iznimno kvalitetni i osigurat će vam ispis koji će jako dugo ostati postojan.

Upravo zbog te činjenice, ako imate neki stari model Samsung laserskog printera, a taj uređaj vam je neophodan u gotovo svakodnevnom radu, razmislite i o zamjeni i kupnji nekog novog modela. On će vam u kombinaciji sa Samsung tonerima zasigurno još više olakšati rad, a ujedno će i ispis biti puno kvalitetniji.