• 3 godine jamstva

    (za kompatibilne proizvode)

  • Dostava 2,90€

    (besplatna iznad 50€)

Toneri Oki

Oki toneri (https://www.toner123.hr/povoljni-toneri/toneri-oki.html)

Kada prvi put kupuje printer, većina ljudi nije svjesna svih dostupnih opcija. Prije svega, važno je znati da postoje dvije glavne vrste, odnosno oni koji za ispis koriste tintu i oni koji za ispis koriste toner. Printeri koji za ispis koriste tintu su inkjet pisači i cijena im je nešto niža, kao i cijena njihovog potrošnog materijala, tj. tinte. Printeri koji koriste toner za ispis su laserski i njihova je cijena viša kao i cijena njihovog potrošnog materijala tj. tonera.

Međutim, potrošači sve više biraju laserske printere i tonere zbog većeg broja stranica koje mogu ispisati. Mnogi proizvođači sada nude svoje modele laserskih printera na tržištu, a većina proizvođača također proizvodi vlastite vrste tonera. Jedan od tih proizvođača je Oki, koji proizvodi vrlo kvalitetne modele laserskih printers s isto tako kompatibilnim Oki tonerima.

Besprijekorni rezultati ispisivanja

Ako ste se odlučili za kupnju Oki laserskog printera i bitno vam je da on besprijekorno ispisuje vaše materijale i dokumente, bit će potrebno uložiti i u Oki tonere koje možete pronaći u našoj web trgovini. Uz Oki originalne i zamjenske tonere svaki će vaš dokument biti ispisan brzo, precizno i bez greške. Oki laserski printeri poznati su po svojoj pouzdanosti i jednostavnom korištenju, a primjena Oki tonera koji su s njima kompatibilni omogućit će neprekidan rad vašeg printera uz puno ispisanih stranica po jednom spremniku tonera.

Originalni Oki toneri izrađeni su posebno za Oki laserske printere te ćete ih brzo, lako i jednostavno postaviti ili zamijeniti, bez brige o kvaliteti. Prednost tonera naspram tinte je to što možete printati stalno ili povremeno, a toner se nikada neće osušiti. Osim originalnih Oki tonera, u ponudi pronađite i zamjenske Oki tonere koji također garantiraju kvalitetu, jasne rubove i linije te oštar tekst.

Jednostavnost kupnje tonera i kupnja u kompletu

Oki tonere danas vrlo lako možete pronaći na jednom mjestu ako posjetite našu web trgovinu. Iako postoje razne vrste Oki laserskih printera na tržištu, kod nas ćete pronaći i odgovarajuće tonere koji će vam omogućiti ispis dokumenata, slika i svih ostalih materijala koje trebate ispisati. Dostupni su Oki toneri za vrlo veliki broj različitih modela Oki printera pa ne biste trebali imati problema s pronalaskom onog odgovarajućeg.

Tražite li dodatnu uštedu, tu vam također imamo štošta za ponuditi. Naime, dodatno možete uštedjeti i kupnjom kompleta koji sadrži tonere u svim potrebnim bojama za besprijekoran ispis u boji. Tako ćete puno jeftinije sve kupiti, tj. puno ćete jeftinije proći nego da kupujete svaki takav toner pojedinačno.