• 3 godine jamstva

    (za kompatibilne proizvode)

  • Dostava 2,90€

    (besplatna iznad 50€)

Toneri Epson

Epson toneri (https://www.toner123.hr/povoljni-toneri/toneri-epson.html)

Laserski printeri danas su iznimno rašireni. To i ne čudi, s obzirom da nude puno veći kapacitet ispisanih stranica za razliku od onih tintnih. A glavna razlika između jednih i drugih je u mediju koji koriste za ispis. Tintni printeri, kao što im i naziv sugerira, koriste tintu za ispisivanje. S druge strane, laserski printeri koriste tonere za ispis. Dok su tintni printeri više predviđeni za manje ispisivanja, laserski printeri omogućuju i do nekoliko puta veći kapacitet ispisa stranica pa su puno bolji odabir za one koji puno ispisuju.

Laserske printere danas proizvode brojne tvrtke, a mnogima se Epson pokazao kao proizvođač kojem najviše vjeruju i čije proizvode rado kupuju. Ipak, da bi i njihovi modeli mogli što bolje i kvalitetnije ispisivati, potreban je dobar potrošni materijal, a tu u prvom redu mislimo na zamjenske ili originalne Epson tonere koji će to omogućiti.

Zamjenski i originalni Epson toneri

Bez obzira odlučite li se za zamjenske ili originalne Epson tonere, morate paziti da kupujete samo one najkvalitetnije. Naime, danas se na tržištu mogu pronaći i neki proizvodi manje poznatih tvrtki koje na tržište plasiraju potrošni materijal slabije kvalitete. Kupnjom takvih proizvoda vaš Epson printer neće raditi punim kapacitetom i mogli biste biti nezadovoljni s njime. Kako biste to izbjegli, kupujte na provjerenim mjestima koja nude provjerene i kvalitetne proizvode.

A naš web trgovina je upravo takva. U našem asortimanu pronađite Epson tonere za sve njihove modele koje imate kod kuće ili u uredima. Pronaći ćete pojedinačne tonere, ali i one u kompletima pa možete jeftinije kupiti više komada odjednom.

Manje različitih kategorija tonera

Za razliku od nekih drugih proizvođača printera i tonera, Epson se trudio da što više modela printera koristi isti model tonera kako bi kupcima bilo kasnije lakše pronaći odgovarajući toner za zamjenu. To znači da postoji tek nekoliko kategorija različitih tonera, a svaki od njih kompatibilan je s većim brojem različitih modela printera.

Kako bi vam kupnja bila olakšana, uz svaki toner pronaći ćete navedene sve modele printera koji su kompatibilni s tim Epson tonerom. Uz sve to, Epson toneri će vam osigurati dugotrajan ispis jer pomoću njih ćete moći ispisati i više od 2000 stranica teksta. No, to nije sve. Epson je ponosan i na činjenicu da su njihovi toneri vrlo kvalitetni što znači da će sve što pomoću njih ispišite jako dugo ostati u tom obliku, odnosno boje će ostati postojane, tekst neće izblijediti i slično. Korištenjem Epson tonera možete biti sigurni u kvalitetan ispis dugi niz godina.