• 3 godine jamstva

    (za kompatibilne proizvode)

  • Dostava 2,90€

    (besplatna iznad 50€)

Lexmark

Lexmark tinte (https://www.toner123.hr/povoljne-tinte/tinte-lexmark.html)

Lexmark je tvrtka koje je na informatičkom tržištu prisutna od 1991. godine i od tada pa do danas, izbacili su puno različitih modela printera. Neki od njih namijenjeni su korisnicima za rad kod kuće, dok su neki namijenjeni za velike urede gdje se puno ispisuje i slično. Njihovi tintni printeri iznimno su popularni kod kućnih korisnika, što zbog svoje konkurentne cijene, a što zbog iznimne kvalitete ispisa.

Kako bi taj ispis uvijek bio odličan, potreban je i odličan potrošni materijal, a to su Lexmark tinte. Dostupne su u raznim oblicima i vrstama, a pojedini modeli tinti koriste se u više različitih modela printera. U našoj web trgovini pronaći ćete tinte za sve njihove najznačajnije modele printera pa nećete imati problema s printanjem niti kada potrošite tintu koju ste dobili s printerom.

Kvalitetno printanje kod kuće

Svi oni koji kod kuće imaju Lexmark printer, zasigurno su zadovoljni s njegovim radom i kvalitetom njegova ispisa, bilo da je riječ o crno-bijelom ispisu ili o ispisu u boji. Sa svakim kupljenim printerom dobit ćete i crnu tintu i tintu u boji. Nakon što ih potrošite, morat ćete kupiti nove. Na tržištu se danas mogu pronaći i iznimno jeftine zamjenske tinte koje vam neće osigurati istu kvalitetu ispisa kao ranije. Zato se preporučuje da i pri kupnji zamjenske Lexmark tinte pazite na kvalitetu.

Kako ne biste morali puno tražiti, u našoj web trgovini nudimo samo upravo takve kvalitetne zamjenske Lexmark tinte. One će vam osigurati isti kvalitetu ispisivanja dokumenata kakvu ste imali i s onim originalnim tintama.

Različite vrste tinti za različite Lexmark printere

Lexmark je kao i brojne druge tvrtke koje proizvode printere na tržište izbacio veliki broj modela. Osim što se neki od njih razlikuju po svojim performansama, neki su razlikuju i po tinti koju koriste. Ipak, za razliku od drugih proizvođača, Lexmark ima nešto manje različitih vrsta tinti koji se koriste u njihovim modelima printera. Sve te modele tinti možete pronaći u našoj web trgovini i pronaći onu koja je kompatibilna s vašim printerom.

Naime, klikom na bilo koju od tinti koje nudimo u našem bogatom asortimanu, dobit ćete detaljan uvid u to za koje modele printera je namijenjena. To se odnosi i na crne tinte, ali i na one u boji. A želite li i dodatno uštedjeti, možete se odlučiti za kupnju kompleta koji sadrži tintu za crno-bijelo printanje i onu u boji pa će vam to biti jeftinije nego da kupujete svaku pojedinačno. U svakom slučaju, za što god se odlučite, možete biti sigurni da ćete kod nas kupiti ono najbolje za svoj Lexmark printer.