• 3 godine jamstva

    (za kompatibilne proizvode)

  • Dostava 2,90€

    (besplatna iznad 50€)

Toneri HP

HP toneri (https://www.toner123.hr/povoljni-toneri/tonerji-hp.html)

Svi oni koji često ispisuju veće količine dokumenata ili fotografija, znaju koliko je važno uložiti u kvalitetan printer. Postoje dvije vrste, laserski i inkjet printeri, koje se razlikuju po potrošnom materijalu za ispis koji koriste. Inkjet modeli za kreiranje dokumenta koriste tintu, dok laserski printeri koriste tonere.

Većina proizvođača, pa tako i HP, proizvode obje vrste printera i potrošni materijali za svakog od njih te svaki kupac za sebe mora odlučiti kakav mu je printer potreban s obzirom na njegove navike i potrebe ispisa. Prednost laserskih modela je njihova brzina te su oni idealni za manje urede koji ispisuju velike količine dokumenata. Također, ako se ispisuje velika količina dokumenata, toner je u prosjeku jeftiniji te se mora mijenjati značajno rjeđe nego spremnici s tintom. S obzirom na to da HP proizvodi i laserske modele i originalne HP tonere za njih, uvijek se više preporučuje korištenje originalnih tonera.

Zamjena HP tonera

Ako se odlučite za kupnju HP laserskog printera, ponekad će biti potrebna zamjena tonera. Kako bi kvaliteta vašeg ispisa bila što bolja, preporučuje se redovno mijenjanje tonera te kupnja originalnih HP tonera. Pri kupnji originalnog HP tonera, bitno je provjeriti je li upravo taj toner kompatibilan s vašim HP printerom, jer ako stavite toner koji s njime nije kompatibilan, može doći do problema u radu.

Kako biste bili sigurni da je sve kompatibilno, provjerite koji točno model HP tonera morate koristiti. Možete pronaći tonere koji ispisuju samo u crnoj boji, one koji ispisuju u različitim bojama itd. Također, u našoj web trgovini možete pronaći već složene komplete tonera za ispisivanje u boji kao i one za ispisivanje samo u crnoj boji.

Držite se HP originalnih tonera

Kada su laserski printeri tek ulazili u kućanstva na mala vrata, ljudima je njihova visoka cijena bila nejasna, s obzirom na značajno manju cijenu injket printera. Također, tinta je bila značajno jeftinija nego toneri, a većina ljudi ne razmišlja o većoj dugoročnoj isplativosti. Kako bi se cijene izjednačile, na tržište su došli zamjenski toneri za većinu printera, pa tako i za HP modele.

Međutim, noviji HP printeri možda neće moći prepoznati zamjenske tonere, već isključivo originalne HP tonere. Stoga, ako se odlučujete za kupnju HP laserskog pisača, dobro je biti upoznat s ovime. Ipak, originalni HP toneri možda su nešto skuplji, ali uz njih će vaš ispis biti besprijekoran i vaši će dokumenti uvijek izgledati savršeno. Zbog toga u našoj web trgovini pronađite HP tonere koji su potrebni za vaš model printera i uživajte u kvaliteti ispisa.